изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:22 EEST
21-ГОДИШЕН ОТИВА НА СЪД ЗА ОТКРАДНАТ ТРИОН    
Ред и сигурностМлад мъж от балчишкото село Оброчище е съден от Районния съд в Балчик за това, че на 30 декември миналата година в условията на повторност е откраднал моторен трион, марка „Гризли”, на стойност 200 лв. Трионът е бил собственост на жител на с. Соколово.

Според държавното обвинение, във въпросния ден собственикът от село Соколово бил в дома на тъста си в Оброчище, за да му нареже дърва за огрев. Използвал моторен трион „Гризли”. След обяд край него минал 21-годишният и започнал да го разпитва за качествата на триона, както и чий е. Зетят обяснил, че е негов и работи добре. Застанал настрани, подсъдимият продължил да наблюдава процеса на рязането. Около 17 ч. мъжът приключил работа и прибрал триона в склад. Половин час по-късно отишъл у съседи. Като използвал отсъствието му 21-годишният влязъл в помещението, където видял, че оставят триона, взел го и заминал. Тогава е бил видян от 10-годишното дете на собственика. Час по-късно семейството установило кражбата, след което уведомили полицията. След сигнала служителите на реда посетили дома на В. Ас. и той признал за кражбата. Предал моторния трион, който бил скрил в храсти до дома на тъста на пострадалия. Имал намерение да го прибере, когато се стъмни.

В. Ас е осъждан през 2010 и 2011 г. за кражби. Той няма образование, не е семеен и не работи, посочват от съда. НДТ

 


Сходни връзки

21-ГОДИШЕН ОТИВА НА СЪД ЗА ОТКРАДНАТ ТРИОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди