изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:07 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 14-20 септември 2012 г.    
ВреметоПрез първия ден ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има по Черноморието, а следобед променлива предимно средна и висока - и в останалите райони. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Минимални температури 12-17, по Черноморието до 20 градуса, максимални 27-32, по Черноморието 23-28 градуса.
Дженифър Андраде /Jennifer Andrade/ стана Мис Хондурас 2012Вън Сяю Yu Wenxia - Мис Китай, стана Мис Свят 2012Във финала на конкурса "Мисис Вселена 2012", който се състоя в Ростов на Дон, победителка стана 26-годишната Лейла Мартинес от КолумбияКамила Мацковяк / Kamila Mackowiak - Miss Bikini International„Мис плеймейт“ МЕГИ КОЛЕВА

В събота облачността от запад на изток постепенно ще се увеличи, но все още без валежи. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток и температурите ще останат почти без промяна.

През следващото денонощие вятърът с временно отслабване бързо ще се обърне през югозапад и северозапад до север-североизток и ще се усили до умерен, по Черноморието временно засилен. Облачността ще се увеличи, ще завали дъжд, като на повече места и по-значителни ще са валежите в Югоизточна България и Южното Черноморие. Температурите ще се понижат – минималните слабо, а преобладаващите максимални ще са между 21 и 26 градуса.

В понеделник ще има променлива, често значителна облачност. На места отново ще превали. Ще продължи да духа слаб до умерен североизточен вятър. Минималните температури ще се понижат с още 2-3 градуса, а максималните ще останат почти без промяна.

Във вторник валежите ще спрат, а в сряда вятърът ще отслабне и до края на периода ще е ясно и слънчево с временни увеличения на облачността, почти тихо. Сутрин на места е възможно да се образуват мъгли. Преобладаващите минимални температури ще са от 6 до 11, по Черноморието с 3-4 градуса по-високи, а дневните слабо ще се повишат. 

През повечето дни вълнението на морето ще е 2-3, към края на периода ще спадне на 1-2 бала. Температурата на морската вода от 22-24 градуса в началото постепенно слабо ще се понижи. 

 

Деж.синоптик: Л. Маджаров

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 14-20 септември 2012 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди