изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:22 EEST
ДИМИТЪР ПЕНЕВ, ЙОРДАН ЛЕЧКОВ И ТРИФОН ИВАНОВ ИДВАТ В АЛБЕНА ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА КАМЕНИЦА ФЕНКУПА    
ТуризъмБроени дни остават до кулминацията на тазгодишното юбилейно издание на най-големия футболен турнир за непрофесионалисти в България. Големият финал на десетото издание на Каменица ФЕНкупа ще се проведе на 15 и 16 септември на терените в курортен комплекс „Албена”. В него един срещу друг ще се изправят 24-те най-добри аматьорски отбора в България, които завършиха на първите две места в провелите се в периода април-юли регионални полуфинали на Каменица ФЕНкупа.

Началото на Големия финал ще бъде дадено в 11:00 часа в събота (15 септември) с официална церемония и теглене на специален жребий, който ще определи пътя на всеки от отборите към финалните мачове на юбилейната ФЕНкупа. С ключова роля в него по традиция ще бъде дългогодишният приятел на Каменица ФЕНкупа Димитър Пенев, който с „леката си ръка” ще донесе късмет на някои от участниците. В тегленето на жребия ще се включат още две легенди от звездния отбор от САЩ’94 - Йордан Лечков и Трифон Иванов.

Финалистите ще играят първо в групова фаза, а след това – в директна елиминация до излъчването на шампионите. Групите ще бъдат 6, като във всяка ще има по 4 отбора, а общият брой мачове, които ще се изиграят през двата дни на турнира, ще бъде 52.

Националният шампион на юбилейната Каменица ФЕНкупа ще получи традиционната голяма  награда на турнира – посещение на дерби от Европа по избор на шампионите. Всички играчи от отборите финалисти ще се борят за титлата в изцяло професионални екипи, осигурени от adidas.

Каменица ФЕНкупа и корпоративните партньори на турнира – adidas, GLOBUL, Samsung и Ford Moto-Pfohe, ще зарадват фенове и участници с още много призове, сред които са и още две „футболни” екскурзии. Един от участниците в Каменица ФЕНкупа 2012 ще има щастието да посети мач от английската Висша лига, като пътуването е осигурено от GLOBUL, а томбола измежду имената на всички участници в игрите на официалния превозвач на Каменица ФЕНкупа 2012 - Ford Moto-Pfohe, ще определи кой ще гледа на живо мач от УЕФА Шампионска лига по футбол. По традиция най-атрактивните на терените и около тях участници и гости на Каменица ФЕНкупа ще получат още много специални изненади, а още преди уикенда курортният комплекс ще бъде „завладян” от момичетата на Каменица ФЕНкупа, които ще бъдат и на терена на Каменица ФЕНКупа през двата дни от турнирната надпревара.

Шампионите на юбилейната Каменица ФЕНкупа 2012 ще станат ясни в неделя, 16 септември, по обяд – финалният мач е планиран за 12:30 часа, а веднага след него е и официалното награждаване на финалистите. В него ще участват Димитър Пенев, Трифон Иванов и много други приятели на турнира.

Допълнителна информация и подробности за юбилейното издание на Каменица ФЕНкупа можете да намерите на страницата на турнира във facebook www.facebook.com/kamenitzafancup и на официалната страница www.kamenitzafanclub.com.

 

 


Сходни връзки

ДИМИТЪР ПЕНЕВ, ЙОРДАН ЛЕЧКОВ И ТРИФОН ИВАНОВ ИДВАТ В АЛБЕНА ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА КАМЕНИЦА ФЕНКУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди