изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:15 EEST
Няколко съвета за по-апетитен секс    
Любопитно Когато човек се замисли, връзката между секса и апетита е сравнително тънка. И двете са свързани с много удоволствие и изкушения. Използвайте това, за да увеличите максимално насладата от интимните моменти.

Не позволявайте на странични фактори да ви разсейват. За да усвоим напълно храната, е редно да ядем на тишина. По същия начин – изключете телевизора или компютъра, когато се усамотите с любимия.

Започването на деня на гладен стомах не е препоръчително, затова ако някоя сутрин мъжът до вас или вие се събудите гладни за страсти, заситете желанията и се наситете напълно един на друг.

Понякога по време на основното ястие имаме нужда да се подсладим и с още нещо. Ако на един мъж може да му е достатъчно да ви види гола, за да се възбуди, то ние жените сме малко по-претенциозни. Открийте кое поддържа апетита ви. Дори това да е мускулестото тяло на някой спортист или известен актоьор, не се притеснявайте да покажете, че то ви екзалтира. Все пак заради него доставяте удоволствие на мъжа до себе си.

  • Яжте, каквото ви се яде! Ако сте в настроение за секс по бързата процедура, угодете си. Желанието е един от най-големите стимули.
  • Поне веднъж направете нещата по свой вкус. Никой не може да прецени вместо вас дали месото е достатъчно добре изпечено, затова го изпечете сами или дайте насоки на любимия. Не се притеснявайте да му споделяте какво ви доставя най-голямо удоволствие, да му показвате какво точно и колко да го прави.
  • Знаем, не бива да се яде сладко или шоколад след ядене, но много често желанието ни надделява. След секс, отделете си няколко магически минутки само за вас двамата или си вземете душ заедно. Продължете момента на интимност възможно най-дълго.   http://www.az-jenata.bg
 


Сходни връзки

Няколко съвета за по-апетитен секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди