изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:32 EET
НЛО над Петолъчката гледат в Стралджа    
Любопитно Необичайно ярко светещо тяло в небето наблюдавали Бинка и Красимир Михайлови от град Стралджа. В четвъртък вечер майката и синът се прибирали у дома и малко след пътен възел Петолъчката го забелязали. Движело се в посока северозапад и било с формата на пирамида. В града се говори, че и други стралджанци са забелязали странното небесно тяло.

Преди месец подобен светещ обект с пирамидална форма бил наблюдаван от много хора. Светещият обект се спуснал надолу, като увеличавал размера си в нощното небе. После изведнъж се издигнал право нагоре и след секунди като че ли се разпаднал. Двама от свидетелите на появата на особеното небесно тяло или явление - д-р Димитър Атанасов и Дичко Дичев, дори са го заснели с мобилните си телефони. На единия телефон се вижда как се движи светлинката, която на екрана е като точица, по-малка от връхче на карфица.

Появата на светещите тела е главната тема на разговорите в града. Някой от стралджанци припомниха, че точно преди 20 години техният съгражданин Йордан Йорданов, заедно с група приятели, е наблюдавал подобно явление и обект. Светещо кълбо се движело по небето над града и изведнъж се вдигнало нагоре и изчезнало.

Преподавателят по физика и астрономия от Астрономическата обсерватория в Ямбол Моньо Вълчев обясни, че най-вероятно наблюдаваният обект е бил летяш самолет. Когато е на голяма височина светлините на самолета очертавали различни форми, които биха могли да изглеждат и като пирамида.

Възприеманото като спускане и вдигане нагоре на тялото се получавало при приближаване и отдалечаване на самолета спрямо хоризонта. При отдалечаване се наблюдавало като спускане, а при приближаване - като издигане нагоре в небето. http://www.trud.bg/

Нашествие на НЛО в Перник след земетресението

Откриха НЛО в Сибир (видео)

Заснеха странни същества в тропическата растителност на Бразилия

Извънземните идват през ноември

ДОБРИЧЛИЯ ВИДЯЛ НЛО

В АРХИВИТЕ НА КГБ: ОТВЛЕЧЕНИ ОТ НЛО /ВНИДЕО/

Заснеха НЛО над АЕЦ "Фукушима 1" (ВИДЕО)

ОЩЕ ЗА НЛО

 


Сходни връзки

НЛО над Петолъчката гледат в Стралджа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди