изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:22 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.09.2012    
ВреметоПрез нощта над западните райони облачността ще остане значителна и на отделни места ще превали дъжд. На изток все още ще е предимно ясно, но с тенденция и там облачността да започне да се увеличава; ще духа слаб южен вятър и минималните температури ще са високи. Утре, над по-голямата част от страната, облачността ще е значителна. Още преди обяд в Западна, а по-късно през деня и в Централна България ще има превалявания от дъжд, на места с гръмотевици.
Нос КалиакраBalchik/БалчикKia Drayton 25008



 Вятърът в тези райони ще се ориентира от запад-северозапад, слаб, в западната и централната част на Дунавската равнина до умерен. В Източна България ще се задържи сухо, ще има слънчеви часове и ще духа юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са в доста широк интервал - от 24°-28° в западните райони до 30°-33° на изток. В София 24°.

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за септември.

Над планините ще е облачно, по върховете - мъгливо. В планинските масиви на Западна България ще превали дъжд, ще прегърми, силният южен вятър постепенно ще отслабне, но на изток ще се задържи доста ветровито. Максимална температура на 1200 метра - около 20°, на 2000 метра - около 13°, но от северозапад и там ще започне понижение на температурите.

По Черноморието ще има променлива облачност, по-често до слънчево. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните температури ще са доста високи - в повечето места до 30°-33°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето от 1 до 3 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 14-20 септември 2012 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

НИМХ: През септември се очаква средната месечна температура и валежите да бъдат около нормата

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ 2012 Г.

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.09.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди