изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:02 EEST
Полицаят-убиец Иво Маринов преследвал приятелката си и я уби с 5 куршума    
Новини
Полицаят- убиец Иво Маринов, който простреля приятелка си Ивелина Георгиева, с 5 куршума пред дискотека в Ловеч, я е преследвал в последните дни.Това потвърди директорът на областната дирекция на полицията в града комисар Георги Иванов, който също така поясни, че жертвата на полицая е била преследвана от него вечерта преди стрелбата.


Около 22 часа в петък Ивелина Георгиева се оплакала в районното управление в Ловеч, че Маринов се движи зад нея с бус. Полицаят бил предупреден от колегите си да престане.

Двамата са имали контакти във “Фейсбук”. Според Георги Иванов приятелката на полицая е изтрила профила на Иво във “Фейсбук” и най-вероятно това е предизвикало неговата агресия.

По думите на полицейския началник преди около месец на Маринов са били правени психологически изследвания във връзка с кандидатстването му за длъжност в КАТ-Ловеч, които той преминал успешно. Сега предстои експерти от Института по психология на МВР да му направят допълнителни изследвания.

Мъжът не е бил пиян по време на убийството. Стрелял по момичето, след като тя излязла от дискотеката със свои приятел и приятелка. След това служителят на МВР избягал, но по-късно бил заловен в района на Ловеч.

След като избягал полицаят-стрелец заредил оръжието си с нов пълнител. На място на стрелбата са открити патрон от пистолет “Макаров” - 9 мм, както и 6 гилзи.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицаят-убиец Иво Маринов преследвал приятелката си и я уби с 5 куршума | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди