изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:37 EET
СТОЙКА ПЕТРОВА ОТГОВОРИ НА ПРЕЗИДЕНТА НА БОКСОВ КЛУБ ДОБРИЧ    
Спорт Четвъртфиналистката в кат. до 51 кг по бокс на Олимпиадата в Лондон Стойка Петрова, която е и Спортист №1 на Добрич за 2011 г., излезе с обръщение към президента на боксов клуб Добрич Добри Йорданов, което лично предостави на репортер на НДТ.

Право на отговор по повод обвинението на президента на БК Добрич Добри Йорданов

1. Завърших висше образование през 2008 г. и никой не ми предложи да работя в клуба с децата.

2. Участвах във всички състезания от календара на БФБ и винаги съм била първа в моята категория.

3. През периода на подготовката за Олимпийските игри в Лондон нито веднъж клубното ръководство не се поинтересува как протича спортната подготовка и какво е здравословното ми състояние.

4. Когато заминавах за Олимпиадата на аерогарата имаше ръководители от всички клубове на участниците (не казвам само за бокса). Уви от БК Добрич – нямаше.

5. При завръщането ми от Лондон имаше посрещачи от цяла България, но то БК Добрич – не. Когато се прибрах в гр. Добрич отново никой не ме посрещна.

6. След прибирането ми президентът на клуба не ми се обади, за да ме поздрави за представянето и класирането ми или поне да попита как съм.

7. Г-н Йорданов ме обвинява, че съм отишла да работя и тренирам в Русе за 50 лева повече. Искам да кажа на г-н Йорданов:

Напротив, в Русе ще получавам по-малко възнаграждение, така че не съм се продала за 50 лева. В новия клуб има организация на тренировъчния процес и се отделя нужното внимание на състезателите, което за мен е важно. Искам да се развивам. Нима това е бягство?

8. Да, ние работихме на джентълменска дума, защото вярвах в коректността, но когато ми се наложи да се лекувам контузия разбрах, че нямам внесени осигуровки за нито един месец от 2012 г. Поради тази причина искам да работя с договор. Относно състезанието за купата на България няма как да се състезавам за БК Добрич, защото коректните и чисти отношения не включват това да не получа заплатата си за август.

9. Това отношение към мен ме подтикна да потърся реализацията си далеч от родния си град. Не мисля, че развитието ми ще е грешка. Не съм избягала от Добрич. Уважавам моите съграждани, любители на спорта и никога няма да забравя, че съм от Добрич. Винаги с гордост и уважение ще говоря за моя роден град.    


ПРЕЗИДЕНТЪТ ОТ БОКСОВ КЛУБ ДОБРИЧ ДОБРИ ЙОРДАНОВ НАУЧИЛ ОТ МЕДИИТЕ ЗА БЯГСТВОТО НА СТОЙКА ПЕТРОВА

 


Сходни връзки

СТОЙКА ПЕТРОВА ОТГОВОРИ НА ПРЕЗИДЕНТА НА БОКСОВ КЛУБ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди