изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:04 EEST
Кати призна единствено пред "ШОУ": Имах връзка с Георги Илиев!    
 
Интервюта Детето не ми е отнето и не съм изхвърлена от апартамента, твърди поредната фолкпевица в тежък развод. Преди 7 години култовата попфолк звезда Кати се оттегли от музикалната сцена, за да създаде семейство и роди дъщеря си Джулиана. Оттогава тя изчезна от медиите, за да се появи отново с гръм и трясък тези дни с шокиращата новина, че се е разделила с бащата на детето си.  Най-сетне Волната пеперуда на поп-фолка реши да проговори единствено пред “ШОУ” и да разкаже истината за края на връзката си, да развенчае едни митове за себе си, както и да потвърди други, превърнали се в градски легенди.



- Кати, кога и как се раздели със съпруга си Николай? Драматично ли беше?
- Няма никаква драма! Преди година и два месеца двамата съвсем цивилизовано седнахме, поговорихме и решихме, че връзката ни е изчерпана и че трябва да се разделим. В перфектни отношения сме, много добре се разбираме. Все пак имам дете от него! Надявам се, че и в бъдеще отношенията ни ще останат все така идеални. Просто всеки пое по своя път.

- Написа се, че той те е изхвърлил от апартамента, в който живеехте, и ти е взел детето, и дори, че си се върнала да живееш в Перник при леля си…
- Тези измишльотини даже не искам да ги опровергавам! Нали си тук, вкъщи, виждаш ни и двете и сме в апартамента в “Света Троица”. А Николай и дъщеря ни Джулиана постоянно се виждат, той я обожава. Тя също много обича баща си и е силно привързана към него. На 13-и т.м. тя има рожден ден, става на шест.

- Защо кри раздялата си толкова време?
- Заради Джули! Тогава тя бе във възраст, в която е трудно на едно дете да му бъде обяснено защо се разделят родителите му. Чак тази година, докато бяхме двете на море на Слънчев бряг, й разказах. Тя прие нещата абсолютно спокойно, защото й обясних внимателно, че в наше време много хора се разделят, което обаче не влияе върху любовта на родителите към децата им. Така е и в нашия случай. Тя усеща непрекъснато обичта и грижите и на двама ни.

- Колко време беше с бившия ти и защо не сключихте брак?
- Почти седем години. А не сключихме брак, защото аз лично съм против брака като институция. Не е необходим подпис, за да са заедно двама души и да се обичат. Когато открия голямата си любов обаче, ще гледам да се омъжа, за да видя каква е разликата и има ли изобщо такава (смее се).

- Това е поредна голяма загуба за теб. На колко години беше, когато почина майка ти?

- Още не бях пълнолетна. Така се случи в живота ми, че

за 3-4 години от този свят и от мен си отидоха най-близките ми хора

първо дядо почина от внезапен инфаркт, след това през 1993-а – баба, а през 1995-а – и майка ми. Тя също ме напусна абсолютно неочаквано, покосена от инфаркт, беше едва на 35! Така останах съвсем сама в родния ми Брезник. И отидох да живея в Перник при леля ми, където останах шест месеца. После се явих на прослушване в “Ара” и така пропях…

- Ти беше ярка звезда в „златната ера” на попфолка. За мъжете в живота ти се носят какви ли не слухове. Вярно ли е, че си имала връзка с покойния вече Георги Илиев?

- Ще го призная за първи път пред теб – да, вярно е, имахме връзка

Тя бе силно емоционална и беше изпълнена с много силни чувства.

- Какъв човек беше той?
- Уникален! За Жоро мога да кажа само хубави неща! Беше много добър и благороден, истински джентълмен, човек на жестовете. И изключително красив и привлекателен като мъж! Мир на праха му! Това е всичко, което ще кажа за него. Останалото ще запазя като скъп спомен в сърцето си завинаги.

- Когато се появи публично за първи път от много време насам на 15-годишнината на “Ара” в блестящ вид, тръгна слухът, че си правила няколко пластични операции…
- Аз съм на 35 и никога не съм се подлагала на пластични операции! И засега, слава Богу, не мисля, че ми е необходимо. Единствено от около година си слагам ботокс на челото, защото така се харесвам повече.
- Как успяваш толкова години да поддържаш перфектна фигура?
- Не пазя никакви диети и не спортувам. Просто структурата на тялото ми е такава. Иначе с Джули „тренирам” вече години наред по детските площадки и паркове, тичайки край нея.

- Преди години бе известен фактът, че не готвиш и не домакинстваш. А сега?
- О, научих се да правя мусака и супи, защото Джули много ги обича! Иначе пържа картофи, режа салати и мезета. До сладкишите не съм стигнала още (смее се).

- С кои от бившите ти колежки поддържаш контакти?
- Със Сани и Ина. И двете като мен отдавна спряха да пеят и си гледат децата. Може би това ни свързва като интереси.

- Има ли друг мъж до теб сега?
- За момента няма мъж до мен, но се надявам, че скоро ще намеря идеалната си половинка! Мисля, че

още не съм изживяла голямата си любов...


Едно интервю на Ани РОМАНОВА

http://www.blitz.bg

Кати пред БЛИЦ: Разделихме се с бащата на дъщеря ми!

Къде лети сега волната пеперуда Кати?

"Волната пеперуда" Кати: Съжалявам,че бях фолкпевица!

Колко струва да спиш с фолкзвезда?

Режисьорът на първото BG-порно подбрал актьорите на “Стъклен дом”!

Кати Прайс пуска колекция бански костюми

Алисия призна: С Валери се съдим за детето!

Кати Пери показва пищни прелести /18+/ и видео на песента, подлудила САЩ

Най-големите рогоносци в българския футбол

Кати Пери показва пищни прелести /18+/ и видео на песента, подлудила САЩ

 


Сходни връзки

Кати призна единствено пред "ШОУ": Имах връзка с Георги Илиев! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди