изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Ако се затрудните в изпълнение на намеренията си днес, не бързайте да се тревожите, защото много скоро ще намерите решение и ще се поздравите с успех.

ТЕЛЕЦ - Хармоничната енергетика на деня ви призовава да преминете през него в добро настроение и светли мисли, с които да въздействате и върху обкръжението си, насочвайки събитията в положителна посока.

БЛИЗНАЦИ - Занимаващите се бизнес ще имат успех при договаряне на сделки и други, интересуващи ги споразумения.

РАК - Бъдете прозорливи и вникнете в идеите и предложенията на хората, с които живеете и работите. Анализирайте ги и ще откриете ценното за себе си, което ще ви помогне елегантно да се възползвате от ситуацията.

ЛЪВ - Ще преминете през деня с по-малко стрес и напрежение, ако сте внимателни, грижовни, справедливи и добри не само към себе си, но и в отношенията си към другите.

ДЕВА - Наситената ви програма днес ще ви срещне с делови партньори, с някои от които ви предстоят и други, общи занимания.

СКОРПИОН - Нуждаете се повече от мнението и близостта на житейския си партньор, и независимо от фазата на отношенията ви в момента, присъствието му в живота ви подсилва усещането ви за сигурност. СТРЕЛЕЦ - Заинтересовани сте да работите и да се развивате, определяйки точно и ясно целите си, както и хората, с които смятате да ги реализирате.

КОЗИРОГ – Имате търговски усет за нещата, възползвайте се от даденостите, но не го правете за чужда сметка, за да не станете причина за нечие страдание.

 ВОДОЛЕЙ - Рутинни занимания, работа по текущи проекти, срещи и лични ангажименти ще определят заетостта на повечето от вас през днешния ден.

РИБИ - В живота на много от вас навлизат промени, които в различна степен ще се отразят и на чувствата ви. Изяснете желанията си и определете нещата, които ви пречат да се развивате.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди