изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:24 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Коректни и обективни в оценките и поведението си, ще затвърдите доверието в себе си и позициите си на работното място или в сферата, в която са насочени интересите ви.

ТЕЛЕЦ - Всяко активно начало днес обещава да ви носи успехи, за това не пестете времето и силите си, а действайте. Постигнатото ще ви изведе по-бързо до резултатите и в частност парите, които очаквате.

БЛИЗНАЦИ - Стремежът ви да се развивате професионално, духовно и в личен план влияе положително на активността ви, но за съжаление не при всички ви.

РАК - С облекчение ще решите въпрос или проблем, създаден от неизяснени в близкото минало взаимоотношения с човек от обкръжението ви.

ЛЪВ - Романтичните ви връзки и отношения ще ви зареждат с вълнуващи очаквания. Денят е подходящ за сключване на брак по любов. Каквото и да правите, бъдете активни и ще успявате в начинанията си.

ДЕВА - Отговорното ви поведение и съобразяване със законовите норми и разпоредби ще ви осигури по-бързо справяне с въпроси от административен, професионален и друг характер.

СКОРПИОН - Непредвидени обстоятелства могат да ви направят по-нетърпеливи и дори да ви изнервят, налагайки промяна в плановете ви, но не оставайте пасивни.

СТРЕЛЕЦ - Ако останете подразнени от нечие поведение, овладейте напиращите да ви обземат недобри мисли и емоции, за да не си създадате неприятности.

КОЗИРОГ – Културните развлечения ще ви зареждат с позитивни мисли, подтикващи ви към размисъл за живота и мястото ви в него.

ВОДОЛЕЙ - Вземайте заедно решенията, или поне онези, които касаят общите ви въпроси, бъдете търпеливи и не се гневете, ако срещнете неразбиране.

РИБИ - Бързо ще се справите със семеен ангажимент и вечерта ще ви остане време и за по-приятни неща.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

ГРУПА РИБОЛОВ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди