изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:39 EET
НОВИ ПРИДОБИВКИ В ОУ "ХР. БОТЕВ" В СТОЖЕР    
ОбразованиеОбществеността на село Стожер бе приятно изненадана от новия вид на училището. Директорът Пламен Тодоров се прояви като отличен мениджър. Със средствата на училищния бюджет бяха напълно обзаведени осем класни стаи. Остарелите чинове на малките палавници от начален етап бяха заменени с единични масички и столчета - удобни и ергономични.

Кабинетите греят в жълто и резеда от модерните библиотеки. До новите бюра на учителите има приставки на колелца, с места за мултимедия и лаптоп. Масите на каките и батковците от прогимназиален етап са двойни, но със заоблени ръбове и безопасни. Те също се радват на нови шкафове и закачалки.

От години училището отделя средства от делегирания бюджет за саниране на кабинетите. В много стаи и коридори старата разкривена дограма е заменена с ПВЦ. Всички стаи се отопляват с климатици.

Училище „Христо Ботев" в село Стожер се развива и в областта на информатиката. Учителите са снабдени с лаптопи, проектори и интерактивни бели дъски. Предстои замерване и даване на разрешително от РЗИ-Добрич ,на новия компютърен кабинет за учениците от начален етап.

Предстои да се прави още много, но важното е, че учители и ученици работят с много желание и в една посока. НДТ

 


Сходни връзки

НОВИ ПРИДОБИВКИ В ОУ "ХР. БОТЕВ" В СТОЖЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди