изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:55 EEST
ЗАМЪК ЗАРАДВА МАЛЧУГАНИТЕ В ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ"    
Новини Новата учебна година бе тържествено открита в ЦДГ №10 "Слънчице" в Добрич. Гости бяха началникът на отдел "Образование" Нейно Нейчев, представители на общината и "Ксела България", родители. Тържеството започна с внасянето на знамената на България, Европейския съюз и детската градина и с химните им. Успешна и незабравима учебна година пожела на малчуганите директорът на ЦДГ "Слънчице" Пенка Миланова.

"Пожелавам ви да растете здрави и щастливи, радост да изпълва дните ви в детската градина", допълни тя. Миланова съобщи, че учебната година ще е изпълнена с много прояви, тъй като през нея ЦДГ "Слънчице" ще отбележи 40 години от създаването си. Успех, здраве и много слънчеви усмивки пожела на малките възпитаници на детското заведение Нейчо Нейчев.

Децата от ЦДГ "Слънчице" бяха зарадвани с много подаръци. Детски замък, изработен от блокчета YTONG, те получиха от "Ксела България". Така детската градина се присъедини към Общинските дни на устойчивата енергия, които се провеждат в Добрич от 16 до 22 септември. Сдружение за развитие на деца "Слънчице" пък изненада малчуганите от всички групи с играчки на стойност 600 лева, а на най-малките подари книжката "Игрите на баба", издадена по проект. Вкусна почерка пък бе осигурена от фирма "Оникс".

Децата от ЦДГ "Слънчице" се включиха и в Дните на мобилността, като показаха алтернативни начини за предвижване. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАМЪК ЗАРАДВА МАЛЧУГАНИТЕ В ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди