изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:55 EEST
ЗУМБА МАРАТОН СЪБИРА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ХУБАВАТА МУЗИКА, ТАНЦИТЕ И ФИТНЕСА    
НовиниВтори Зумба маратон ще се проведе в центъра на Добрич - на площад "Свобода", на 24 септември. Проявата е посветена на деня на Добрич - 25 септември, и е в празничния афиш на общината. Организатори на Зумба маратона са община Добрич, общински младежки център "Захари Стоянов" и арт-център "Палитра", с участието на лицензирания Зумба инструктор от Добрич Стоян Стоянов и латино клуб "Алегрия".

В забавното мероприятие ще се включат лицензирани зумба инструктори от други градове на страната със свои хореографии на подбрани от тях мелодии. Специален гост на събитието ще бъде Галя Джуранова - представител на главния Зумба офис в САЩ, отговарящ за нашия регион –България, Гърция, Турция, Кипър... Предвижда се Зумба маратонът да продължи три часа - от 18 до 21 часа. Обуйте си удобни спортни обувки, облечете удобни спортни дрехи, вземете си вода и елате да се забавляваме заедно в един невероятен купон, без значение на пол и възраст, призозават организаторите.

Това е вторият Зумба маратон, който ще събере любителите на хубавата зареждаща музика, танците и фитнеса на площад "Свобода" в Добрич. Първият бе на 22 май тази година и бе посветен на 24 май като се реализира при огромен интерес. В него се включиха както добричлии, занимаващи се със Зумба, така и многобройни случайни граждани, запленени от горещите латино ритми, световни хитове и положителните емоции. 

Зумба е тонизираща, забавна, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино танците, топяща излишните калории танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване през 2000 година програмата се е разраснала толкова, че става най-голямата и най-успешната танцувална фитнес програма с повече от 12 милиона последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти. Седмично Зумба тренировки се провеждат в над 110 хиляди зали в територията на над 125 страни, а вече и в България.

Зумба е вече в Добрич в залите на ОМЦ ”Захари Стоянов” и арт-център „Палитра” и се радва на огромен интерес, а почитателите й непрекъснато нарастват. НДТ

 


Сходни връзки

ЗУМБА МАРАТОН СЪБИРА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ХУБАВАТА МУЗИКА, ТАНЦИТЕ И ФИТНЕСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди