изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:42 EEST
ГОЛМАЙСТОРЪТ НА КАЛИАКРА С ТЕЖКА КОНТУЗИЯ    
Спорт

Нападателят на Калиакра Иван Петков е с тежка травма след мача с Шумен, загубен от каварненци с 0:2. От президента на клуба Венцислав Василев научихме, че голмайсторът на тима е със скъсани предни връзки,  предстои му операция и ще пропусне мачовете до края на полусезона. Иван Петков беше наритан от футболист на Шумен в 22-ата минута и бе принудително заменен.



Старши треньорът на Калиакра Радостин Трифонов останал доволен от играта на своите срещу Шумен въпреки загубата с 0:2. Пред репортер на Football24.bg обаче той изрази недоволството си от главния съдия на двубоя Драгомир Драганов. "Доволен съм от момчетата, владеехме мача през почти цялото време. Първия гол ни го вкараха от наша грешка, а втория след контра. Искам да изкажа възмущението си от действията на съдията. Едва след като наш футболист бе изкаран от игра със скъсани връзки, започна да свири фаловете за нас. Явно си помисли, че сме конкуренти на Спартак, а ние се чудим как ще останем в групата. Срещу Сливен е дербито между двата отбора, които ще се борят за оцеляване. Положението при нас е много тежко", коментира още Радостин Трифонов.

 


Сходни връзки

ГОЛМАЙСТОРЪТ НА КАЛИАКРА С ТЕЖКА КОНТУЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди