изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:45 EEST
Вторият терорист от Сарафово арестуван край Звездец    
Новини Бургас /КРОСС/ Гранични полицаи са арестували в гората край граничното странджанско село Звездец чужденец, за когото почти 100% може да се твърди, че е помагачът на камикадзето, взривено на 18 юли т.г. на летище Бургас, пише сайтът Besove.

Гонитбата в тъмното беше продължителна, хванаха го благодарение на това, че през нощта си беше напалил огън, за да се топли, от доста време се е укривал в Странджа“, издаде източник от бургаския сектор на Гранична полиция.

При проверката на документите на задържания се оказало, че е пресичал многократно турската граница при ГКПП-Малко Търново и ГКПП-Лесово. Знаел български език. Веднага е бил отведен в Пето РПУ-Бургас, откъдето са го поели разузнавателните ни служби и представители на ГДБОП. При разпитите се е установило, че човекът принадлежи към нова мюсюлманска организация, клон на „Ал Кайда”.

Очаква се до края на деня вътрешният министър Цветан Цветанов да даде изявление за действителната самоличност на задържания, който от доста време, според сведения от граничните патрули, се е въртял в района около Звездец. Така говорели оставените от него следи в гората. Човекът поразително приличал на този от снимките, разпространени от МВР.

http://www.svobodnoslovo.eu

Пуснаха фоторобот и на съучастник на атентатора

Ранена в атенатата: Лечението ми в България беше непочтително

Съучастник на камикадзето сниман с камера в Бургас

 ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Вторият терорист от Сарафово арестуван край Звездец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди