изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:53 EEST
Фън шуй съвети за дома    
Любопитно Не са много хората, които съобразяват подреждането на дома си с принципите на фън шуй. Истината е, че след като веднъж си обзавел дома си, много трудно се решаваш да правиш каквито и да било промени. Фън шуй се базира на древноизточни философии, с които се търсят хармония, баланс и позитивни енергии във всичко, което ни заобикаля. „Изискванията“ на фън шуй могат да бъдат и много сложни, но има лесни правила, които също допринасят за приятната атмосфера у дома.


Кухнята

След готвене не оставяйте кухнята да прилича на местопрестъпление, а прибирайте ненужните продукти, почиствайте плота и поставяйте чиниите в миялната или в мивката, ако не можете да ги измиете на момента. Като цяло, стремете се към подреденост. Отделно от това, ярките цветове, зеленината и цветята са елементи, които ще спомогнат за търсената хармония.

Спалнята

Спалнята би трябвало да е уютно място – отражение на личния ви живот и храм на емоциите ви. Закачете картини по стените, сложете снимки и ценни вещи по рафтовете. Избягвайте поставянето на тежки предмети над и около леглото си. Позволете на повече естествена светлина да прониква в помещението и ограничете твърде ярката изкуствена светлина.

Всекидневната

Тук цветята играят важна роля, защото внасят допълнителен живот в ежедневието. Поставете на секцията предмети, които са от значение за вас и семейството ви. Снимките също са елементи, които подчертават семейното присъствие.

Килерът

Това е малкото затворено пространство във всеки дом, в което се държат неща, които няма къде иначе да стоят. Нека обаче не се препъваме в стари играчки и домакински уреди, а да подредим по рафтовете рядко използваните вещи. Малко свободно пространство би било добре и за протичането на енергия.

Банята

В банята отиваме, за да измием тялото и прочистим съзнанието си. Погрижете се помещението също да е чисто и подредено. Успокояващите нюанси на тъмносиньото създават чувство за спокойствие и вътрешен мир, според фън шуй.

Бюрото

За да е бистър умът ви, е добре обстановката да го предразполага към нормално функциониране. Бюрото трябва да е подредено и да са отстранени излишните предмети. Строгият черен цвят и наситеният лилав са идеална цветова гама за детайли по бюрото. Цвете и снимка на любим човек ще действат енергизиращо и стимулиращо на работата ви.

http://www.az-jenata.bg

Най-красивите фонтани в света (галерия)
ИЗЛОЖБА "ВЪЛШЕБНИЯТ СВЯТ НА МИНЕРАЛИТЕ"
Кои са подходящите цветове за вас
9 ежедневни защитни символа във фън шуй
 


Сходни връзки

Фън шуй съвети за дома | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди