изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:08 EEST
Яне Янев скочи на Мая Манолова: Ще ви изгоня от комисията!    
Политика Истинско надвикване се получи в студиото на БТВ, след като Яне Янев и Мая Манолова коментираха работата на новата комисия, която вчера бе създадена в парламента, за да разследва корупцията на високите етажи във властта.

Очаквано Манолова взе доминираща функция в надприказването, която непрекъснато надговаряше опонента си, докато той отговаряше. Това в едни момент издразни Янев, който директно се обърна към социалистката: “Вие не можете така да ме питате. Ако искате да си говорим така, да излезем извън студиото. Иначе може да ви изгоня от комисията!”, каза Янев.

Мая Манолова е част от новата комисия. ”За първи път беше проявена воля за борба с корупцията по високите етажи на властта, коментира Янев. – Всичко ще бъде обект на комисията и ще се разглежда.”

”Комисията за разследването на сигналите за корупция по високите етажи на властта ще изглежда като преглед на печата – ще четем вестници преди няколко години, претоплена манджа”, обяви Манолова.

”Ще започнем с АЕЦ „Белене“ и АЕЦ „Козлодуй“, обществените поръчки. Основната причина обаче е репликата на Антон Кутев за използваните СРС-та и тяхната връзка с банкови сметки”, посочи Янев.

”Янев толкова се е вживял в новата си роля, че смята, че всеки е притеснен от новото недоразумение, отговори Манолова. - Срам ме е от тази комисия.”

Така тя предизвика гнева на Яне Янев, който веднага подхвана, че “срамните са кражбите на Тройната коалиция”.
”Точно преди година Янев беше човекът, който каза, че правителството на ГЕРБ е най-корумпираното”, възмути се Манолова.

”Толкова ли сте се изчерпали, че ме цитирате и ме издигате в култ”, разсмя се Янев. “Вашето движение е по-скоро надолу, отколкото нагоре”, отговори Манолова.

”То се видя в Кюстендил кой е горе и кой долу”, отвърна лидерът на РЗС.

”Ще претопляте стари манджи и ще разказвате сънища”, отсече Манолова.
http://www.blitz.bg

Очаквано Янев оглави комисията си
 


Сходни връзки

Яне Янев скочи на Мая Манолова: Ще ви изгоня от комисията! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди