изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:58 EEST
Нова акция на МВР - „Гастрольори”, петима задържани    
Ред и сигурностПетима души са задържани при операция „Гастрольори", съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Арестът е извършен в 04:30 часа, на излизане от къща в Св. Влас.В петимата са открити два сака с пари.

Задържани са Марлоан на 40 години, с 31 регистрации за кражби, Илиян Дългия, на 38 години, регистриран за кражби, нанасяне на средна телесна повреда и незаконно притежаване на оръжие. Задържан е и Илиян, по прякор Муци, на 43 години, регистриран за нанасяне на средна телесна повреда и търговия с акцизни стоки. Живомир, на 37 години, бивша барета, попадал в полезрението на службите. Ангел, на 32 години, действащ служител в местата за лишаване от свобода към Министерство на правосъдието.
Един от задържаните е изтърпял и 6 месечна присъда, постановена 1989-та година. Операцията е проведена при изключителна конфиденциалност от екипите, каза министър Цветанов. Причината е, че задържаният Марлоан е споделял нееднократно, че се е ползвал с добри протекции в полицията и съдебната система, каза вътрешният министър. Операция „Гастрольори" е съвместна на СДВР и ОД МВР Бургас.

В момента продължават процесуално следствените действия и обиски на адреси в София и Бургас.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Нова акция на МВР - „Гастрольори”, петима задържани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди