изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:29 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

През изминалите почивни дни на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани 7 криминални престъпления.

 

-          На 23 септември в 17:40 часа по телефона в РУП Албена е получено съобщение от Х.А. (40г.) от село Оброчище. По данни на тъжителя, трима неизвестни извършители са навлезли в частния му земеделски имот в землището на село Рогачево и са отнели неустановено количество зелена маса – люцерна. От проведените незабавни оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Албена, са установени извършителите на престъпното деяние. С полицейска заповед за 24 часа са задържани А.А. (23г.), В.С. (29г.) и А.А. (20г.), и тримата от село Оброчище. По случая се извършва проверка по описа на РУП Албена.

-          На 23 септември в 19:30 часа по улица „Калиакра”, е спрян за проверка лек автомобил „Хюндай”, управляван от О.А. (41г.) от град Добрич. При извършената проверка се установява, че водача на МПС е лишен от правоуправление по административен ред. Последвалата проверка за алкохол с техническо средство, установява наличието на 1,59 промила алкохол в издишания от водача въздух.

           

През изминалите почивни дни са регистрирани 9 ПТП.

 

-          На 23 септември в 22:40 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение от телефон 112, за настъпило ПТП на кръговото кръстовище посока изхода за град Балчик. Изпратен е екип по КАТ, който при пристигане установява, че лек автомобил „БМВ” се блъска челно в електрически стълб вдясно по посоката на движението си, вследствие на което се преобръща. От настъпилото ПТП е пострадал пътника И.И. (31г.) от град Добрич. Същият е с фрактура на главата и горен десен крайник. Настанен е в неврохирургия при МБАЛ Добрич за наблюдение без опасност за живота. По случая е образувано бързо полицейско производство. Работата по установяване на водача причинил ПТП продължава.

-          На 23 септември в 21:30 часа в Първо РУП Добрич, е получено съобщение за настъпило ПТП на кръстовището на улица „Васил Левски” и улица „Любен Каравелов”. Водачът на лек автомобил, „Тойота”, не спазва дистанция и блъска в задната част лек автомобил „Шевролет”, след което напуска местопроизшествието. От проведените оперативно – издирвателни мероприятия е установен водача на лекият автомобил марка „Тойота” – Д.Т. (47г.). Същият е изпробван с техническо средство, като цифровата индикация отчита наличието на 2,18 промила. Със заповед за 24 часа, 47 – годишния добричлия е задържан в Първо РУП Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

-          На 23 септември в 6:40 часа в град Добрич, по околовръстен път, е настъпило ПТП. Лек автомобил „Фолксваген”, управляван от Г.А. (29г.) от град Добрич, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се преобръща вляво по посока на движение си. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,17 промила алкохол в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.

 

На територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 14 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди