изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:41 EEST
МЛАДИ ХОРА СЕ ИЗЯВИХА В ХИП-ХОП КОНЦЕРТ    
КултураВ навечерието на Деня на Добрич в общински младежки център "Захари Стоянов" се проведе хип-хоп концерт на изявени изпълнители и групи от нашия град, млади акробати от група ”OC FAMILY” и гости от страната. Концертът бе посветен на празника на града и 72 години от възвръщането на Южна Добруджа към България. Проявата бе организирана от ОМЦ и Младежки информационно-консултантски център.

В началото водещата Мирела Гълчанова с псевдоним Тайра благодари на организаторите на празничния концерт, който даде възможност за творческа изява на младите хора. След това тя представи добричките певци: Ненормална, Тайра, Пътника, Берко, Айо, Белведере, Илай, Мистър Диф и Версака, акробатичната група “OK FEMILY” и специалните гости: рапърите Д-р Генгста от Габраво, Крисо Малкия и Забравих просто от Бургас, Рутлес и Рипер от Сливен.

След представянето на участниците започна концертът, в който се изявиха с голям успех както изпълнителите от Добрич, така и гостите от страната. Заедно с певците на сцената се представиха с акробатичните си изпълнения атрактивните и завладяващи момчета от група “OC FAMILY”. Всички изпълнители бяха бурно аплодирани от публиката по време на целия концерт. Младите хора пееха с голяма удоволствие заедно със своите любимци техни известни хитове и се забавляваха като на едно истинско шоу.

Концертът, изпълнен с много любов и артистизъм, бе един хубав празник на хип-хоп културата. НДТ

 


Сходни връзки

МЛАДИ ХОРА СЕ ИЗЯВИХА В ХИП-ХОП КОНЦЕРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди