изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:38 EEST
Кунева: В България има политически картел    
Политика
В страната има политически картел и поредно доказателство за това е гласуването на ВСС, заяви в Добрич лидерът на "България на гражданите" Меглена Кунева, предаде Стандарт нюз.



Тя, заедно с Даниел Вълчев и Калин Томов и Даниел Митов в 18 часа имат среща с гражданите на Добрич, за да представят опорния си екип за областта. Кунева заяви, че дори при избора на ВСС партиите са се договорили и смята, че така ще е отново и на предстоящите избори, затова "България на гражданите" настоява за извинение от ГЕРБ, БСП и ДПС към избирателите, както и за гласуване до края на октомври от Парламента на промени в изборния кодекс, с които да се коригират избирателните списъци, така че в тях да няма мъртви души.

"Партиите също, според нас, трябва да намалят субсидиите си" - каза Даниел Вълчев. "Субсидията на ГЕРБ за година е 19 млн. лв. годишно, а безплатните учебници на всички български деца от първи до седми клас годишно са 15 млн. лв" - каза още Вълчев. Според него и Кунева България е последната страна в ЕС, която има проблем с контролирания вот и затова предлагат да се приеме или интернет гласуване, или чрез машина. Като "цинизъм" Кунева определи използването на правителствения самолет за полета на футболния тим на "тигрите".

"Използването на правителствения самолет е забранено по закон. Това е цинизъм да го ползваш за кеф, когато искаш да поиграеш футбол. Лъжа е, че Авиоотрядът лети, стига да платиш. Кой плаща за това, от чий джоб? - риторично попита Кунева. Ситуацията с АЕЦ "Белене" тя определи като "някаква трагикомедия". "Това не е политика, а е много добре описано в "Мисия Лондон", само че кой играе кралицата" - каза още лидерът на "България на гражданите". Калин Томов прогнозира, че следващото правителство ще вади множество скандални факти за това колко милиона ГЕРБ е "налял в гьола Белене".

Редактор: Сияна Любомирова

http://politics.actualno.com

ОТ СТРАХЛИВИ ПОЛИТИЦИ И МЪРМОРЕЩИ ГРАЖДАНИ НЕ СТАВА ДЪРЖАВА

Нямам нищо лично към Борисов, не знам защо съм му слабост

УСПЕШНА ДЪРЖАВА С АПАТИЯ НЕ СЕ ПРАВИ

Меглена Кунева: Трябва да има равно заплащане на мъжете и жените


 


Сходни връзки

Кунева: В България има политически картел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди