изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:02 EEST
Студенти от НСА оцеляват, като се снимат в... гей порно!    
ОбществоВидеа с шокиращо съдържание, показващи брутално гей порно между студенти от Националната спортна академия (НСА), се разпространяват отскоро в интернет пространството, алармираха “ШОУ” очевидци.



Кадрите изобилстват от пози, в които младежите дават всичко от себе си, като сменят “ролите”. Главната роля във филма обаче очевидно е отредена на един познат герой на “ШОУ”, за когото писахме преди време покрай ареста за търговия с плът на Дани Обувката и Мирослав Йончев – това е студентът по борба от НСА и спортист от отбора на ЦСКА – Жоро Желязков. В един от клиповете се вижда, че само той го раздава като “активен” и, след като се оставя да го възбудят, “поставя в партер” и “бори” останалите младоци наред. В някои от клиповете дори дава препоръки за по-качествено изпълнение, говори по телефона си и си играе с лаптоп, откъдето се разнасят секси звуци и музика.

Оказа се, че всъщност “порноизпълнителите” са негови колеги – студенти в НСА и спортисти от отборите на ЦСКА и “Славия”. Разприказвал се “актьор” разкри, че момчетата се навили да се снимат за пари. Идеята била филмът да бъде продаден в чужбина, но след като не успели да го измениджерстват, го пуснали в Мрежата за зарибяване на богати гей мераклии. Изненадващо, голям интерес към надарените борци проявявали и жени, които започнали да им звънят с идеята “да ги вкарат в правия път”...

За самия Желязков се знае, че е отворен за всякакви игри извън закона. Известни гейове от ъндърграунда твърдят, че са го “поръчвали” за секс още преди години, т.е. когато е бил първи курс в НСА. Това лято той се прочул и като един от дилърите на “бяла магия”. На ухо подшушвал на по-паралиите гейчета, че може да им осигури добро качество кока.

Конкурентите му в сутеньорския бизнес пък още преди половин година, когато се заговори активно за ВИП-проституция, изреваха, че “студентчето от НСА-то” им прави дъмпинг на цените и така подбивало пазара. Очевидно обаче борчето или има як гръб, или разчита на собствени мускули. При сравнението с негови снимки отпреди няколко години, се вижда, че хилавото някога момченце чувствително е възмъжало и заякнало, пуснало си мустачки и категорично демонстрира пораснало мъжко самочувствие. Във всеки смисъл на израза.

Еми МАРИЯНСКА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Студенти от НСА оцеляват, като се снимат в... гей порно! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди