изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:43 EEST
ГДБОП почва мафията от Стоичков    
Ред и сигурностПланът на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" за справяне с футболната мафия и черното тото в България започва с точка първа - разпит на Христо Стоичков.



Носителят на Златната топка е призован за даване на показания в ГДБОП в София този четвъртък от 16:00 часа. Поводът са серия негови изявления на тема "черно тото в България" и за "незаинтересоваността на държавата и БФС за спиране на машинациите във футбола".
Стоичков ще бъде разпитван също и за мача Литекс - Калиакра от края на миналия сезон, който завърши 5:0 в полза на ловчанлии. Възможно е въпросната среща да е един от "15-ината сигнала за съмнителни мачове, постъпили в БФС от УЕФА", както се изрази шефът на футболната ни централа Борислав Михайлов.

Интересното е, че "бопаджиите" са проявили съобразителност и са насрочили час и дата за разпит, така че на Ицо да му е удобно.

Точно 26 часа след разпита Стоичков ще изведе като старши треньор своя Литекс в дербито срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов". Така сътрудничеството с антимафиотите няма да влезе в конфликт със служебните задължения на Камата с ловешкия тим.

Стоичков далеч няма да е единственият футболен фактор, викан в дирекцията. Изготвя се списък с десетки шефове и съдии, които са потенциален източник на информация. Планира се всички те да дават показания в ГДБОП следващия месец.  http://www.sportni.bg/i

 


Сходни връзки

ГДБОП почва мафията от Стоичков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди