изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:29 EET
Сексапилна брюнетка разбунила страстите в турския курорт Самсун    
ЛюбопитноЖителите на туристическо селище, в турската провинция Самсун, на Черно море, изпаднали в състояние на тревога, когато с ужас установили, че недалеч от брега във водата плува човешко тяло. Както обикновено се прави в такива случаи, хората позвънили на полицията и съобщили за страховитата гледка.

Към мястото, посочено от обадилите се, бил изпратен специален екип полицаи и водолази. Брегът бил блокиран за достъп на простосмъртни.
  
  Като истински професионалисти, те грабнали бутилките с кислород, натоварили ги в моторна лодка и се отправили към тялото, вероятно молейки Аллах да не става дума за труп, а удавникът да е още жив. Когато стигнали на място, двама от тях скочили във водата. За тяхна най-голяма изненада се оказало, че тяло никога не е било живо – по вълните най-невъзмутимо и безсрамно се носела надуваема кукла. При вида на тази, пратена от съдбата истинска подигравка, спасителите изпитали дори по-неприятно чувство, отколкото, ако това би бил труп на човек. Те с погнуса качили играчката за самозадоволяване на борда, а на брега „удавницата“ била набързо лишена от въздуха си, спихната и натъпкана в контейнер за боклук.
  
  Откъде се е взела гумената нарушителка на спокойствието и патриархалния морал на местните жители и полицията, е неизвестно, но съществуват няколко версии. Според една от тях, някой турист може да е използвал надуваемата играчка за плуване – вместо дюшек или пояс и куклата да е била отнесена от течението. Възможно е тя да е била изхвърлена от някой разочарован от „услугите“ й пътник на един от многото плавателни съдове, минаващи край тези брегове.  http://erotic.erogance.eu
 


Сходни връзки

Сексапилна брюнетка разбунила страстите в турския курорт Самсун | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди