изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:40 EET
ДОБРИЧЛИЯ ЗАВАРИ КРАДЕЦ В АКЦИЯ И ГО ГРЪМНА    
Новини 50-годишният Йордан Й. от Добрич простреля крадец, когото спипа в момент на кражба на алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Красимир Стоянов Илиев /22/ от добричкото село Божурово проникнал помещение на фирма "Бряст" по ул. "Поп Богомил" посред нощ на 29 септември. Приготвил за изнасяне пет пластмасови туби с около 60 литра алкохол.

В това време обаче се Йордан Й., извадил законно притежавания си пистолет и гръмнал крадеца в таза и левия крак. В 3.50 часа се задействала локалната аларма на имота и полицаите пристигнали на място. Те открили тубите с алкохол, изнесени от външната страна на прозореца.

Крадецът е настанен първоначално в Отделението по хирургия на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, но в последствие е прехвърлен в ОАИЛ. Според лекари е в тежко състояние. От прострелването в таза имал дупки на шест места в тънките черва, били засегнати и дебелото му черво и пикочния мехур. Има опасност за живота му, твърдят медици.

В село Божурово хората не са чували Красимир Илиев да е имал досега криминални прояви. Знаят го като кротък човек. От пролетта работел при арендатор в село Лозенец. Наскоро заживял в Добрич на съпружески начала с жена, 20-тина години по-възрастна от него. Родителите му са свестни хора, майка му е социален асистент, а баща му работи от много години като тракторист в кооперацията в Божурово, разказаха за НДТ съселяни. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ЗАВАРИ КРАДЕЦ В АКЦИЯ И ГО ГРЪМНА | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧЛИЯ ЗАВАРИ КРАДЕЦ В АКЦИЯ И ГО ГРЪМНА
Автор: Anonymous да 2012-10-03 @ 12:33 EEST
Гърми ли ви се хора? Дайте да върнем военната повинност тогава. Там ще се нагърмиш колкото ти душа иска.

Трябва да се прекрати практиката крадците да "минават метър". Но чак гърмене. Утре може бащата на някоя девойка да реши да нагърми поканения младеж. Ако се случи това на вашето дете, какво ще заревете тогава? Или пък за туба ракия да затриеш човек. Това не са правилни работи. Както и не е правилно това, къде някакъв го хващат и после всички обясняват колко добър и кротък човек бил. 

ДОБРИЧЛИЯ ЗАВАРИ КРАДЕЦ В АКЦИЯ И ГО ГРЪМНА
Автор: Anonymous да 2012-10-09 @ 04:13 EEST
Да се въведат  законите на Хан Крум!
ДОБРИЧЛИЯ ЗАВАРИ КРАДЕЦ В АКЦИЯ И ГО ГРЪМНА
Автор: Anonymous да 2012-10-09 @ 08:34 EEST
Mисля,че двете тухлички ще свършат по добра работа!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди