изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:13 EEST
АРСЕНАЛ И УДИНЕЗЕ НА ОПАШКА ЗА КАРАЧАНАКОВ    
СпортМладата надежда на ЦСКА Антон Карачанаков е следен от английския гранд Арсенал и италианския Удинезе, съобщи италианският сайт calciomercato.it. "Карачанаков впечатлява най-вече с техниката си и с нестандартна игра на терена. Българският нападател притежава невероятен резерв от качества", пише изданието.

20-годишният талант от Ново Делчево ще бъде наблюдаван от скаути на "топчиите" до края на есенния сезон и по всяка вероятност през зимната пауза ще бъде поканен от  мениджъра Арсен Венгер в Лондон на проби.
Карачанаков започна първенството невъзстановен, но въпреки това след 7 кръга има 3 гола и изработи още един. Тони попадна и в програмата Football Got Talent, която следи развитието на най-големите таланти в Европа, които са на възраст под 25 години.
Цената, която е поставило ръководството на ЦСКА на Карачанаков, е 4 милиона евро. От "червения" клуб намекнаха, че Арсенал и Удинезе не са единствените именити отбори, които следят изявите на бързоногия и нестандартен нападател.

Бившето гадже на Карачанаков: В кревата е по-бърз, отколкото на терена

 


Сходни връзки

АРСЕНАЛ И УДИНЕЗЕ НА ОПАШКА ЗА КАРАЧАНАКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди