изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:14 EEST
11-ГОДИШНИЯТ АЛЕКСАНДЪР - С ГРАН ПРИ ОТ КОНКУРС В СЪРБИЯ    
Култура 11-годишният Александър Танев спечели Гран при на международния конкурс "Аз съм твой приятел". Музикалната надпревара се проведе през миналия месец в сръбския град Пожега. Участие взеха млади певци от Сърбия, България, Македония, Словения, Хърватска и Босна и Херцеговина.

По регламент изпълнителите се представиха с по една песен на роден език. Александър разби конкуренцията с "Последен рок" от репертоара на Петя Буюклиева. Освен статуетка малкият талант получи награда и професионално електрическо пиано.

Предстои следващата международна изява на детето от Балчик. От 1 до 4 ноември то ще участва в международен конкурс в Райбинск, Русия. Момчето получи покана от организаторите на конкурса по време на международния фестивал "Трикси", на който спечели второ място.

Голямата награда в Сърбия е третото Гран при, което Александър печели от началото на лятото. Той грабна статуетките и на два международни конкурса в Обзор. От началото на година малкият талант има завоювани и шест първи места от национални и международни конкурси и фестивали. НДТ

 


Сходни връзки

11-ГОДИШНИЯТ АЛЕКСАНДЪР - С ГРАН ПРИ ОТ КОНКУРС В СЪРБИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди