изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:16 EEST
Момчето октопод (УНИКАЛНИ СНИМКИ) /18+/    
ЛюбопитноТова е историята на малкия Рисаб Дев Гимире роден на другия край на света в малък град в Непал. Момченцето се ражда с брат-близнак паразит. Рисаб и сиамският му близнак са слепени за гръдния кош. Този случай не е като при другите сиамски близнаци, тъй като близнакът на Рисаб не е пълноценен организъм, който може да съществува самостоятелно. Паразитният близнак, който има торс, ръце, крака, но не и глава, се храни и живее чрез Рисаб.

Населението на малкото хималайско градче нямат медицинско обяснение за явлението и търсят отговори в религията. Селяните смятат, че Рисаб е реинкарнация на хиндуиския бог Ганеш. Ганеш е изобразяван като слон с тяло на човек и има между 4 и 16 ръце. Американските учени, които разбират за Рисаб, пък първоначално го наричат момчето октопод.



Много вярващи се изкачват до селцето отдалеченото на 2000 метра височина, за да видят Рисаб и да се помолят. Други обвиняват невръстното момченце, че е донесъл проклятие от боговете на земята, като например закъсняващите за сезона дъждове. Единствените притеснения, които обаче има майката Янук Гамири, са синът й, който много плаче, да не страда и да не изпитва болка. Майката има още двама сина, които са съвсем нормални и здрави момчета. Американски учени са прегледали момчето и предлагат на майката да оперират детето в Лос Анджелис, за да може Рисаб да живее пълноценно. Паразитният близнак, който няма нормални вътрешни органи, изцежда живот от Рисаб. Ето защо е необходимо да бъде отстранен.
mamita-bg.com  /  http://www.lubopitno.info

В Пакистан се роди бебе с шест крака /СНИМКА/

10 - те най - неземни тела /видео/

Роди се бебе с 12 пръста на ръцете и краката

Момиченце котка

Русалка

В Индия се роди бебе с външно сърце

Момиче-паяк

Жената с гигантските крака

Човекът-дърво

Индийче, родено с 8 крайника тръгна на училище

Най-дългите крака

Жената с гигантските крака

Роди се най-тежкото бебе в света

5-годишно индийче преплува 35 км в океана

Мъжът може да стане излишен


 


Сходни връзки

Момчето октопод (УНИКАЛНИ СНИМКИ) /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди