изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:10 EET
УЧЕНИ ДОКАЗАХА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ    
По света

Откритие в областта на математиката, което направиха учени от Оксфортския университет, доказва, че паралелен свят действително съществува, пише руският сайт http://www.vz.ru. Самата теория за такива свето се е появила още през 1950 г. в САЩ .



Пример: водач на автомобил виожда изкачаща на пътя пешеходка. В една реалност той я избягва и сам загива, в друга - попада в болница и остава жив, в трета - загива пешеходката. Числото на алтернативните сценарии е безкрайно. Теорията е била призната  за фантастична и ... била забравена, предава MIGnews.com.

Но неочакваноо в Оксфорд в хода на математическо изследованея открили, че създателят й Еверет бил на верен път. Съгласно квантовата механика, алтернатива просто съществува. При експеримента се оказало, че частиците в атома заемат неясна «суперпозиция», в която те могат да имат едновременно горна или долна позиция или да се появат в едно или друго място по едно и също време.

Главният извод на откритието е в това, че ние неизбежно живеем в един или множество паралелни светове, а не в единствен.

Материалът е публикуван със съкращения.

Филм на Тадаръкова разкрива връзки на Ванга с Държавна сигурност

 


Сходни връзки

УЧЕНИ ДОКАЗАХА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди