изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:00 EEST
ДОБРУДЖАНСКИТЕ "ЛЪВОВЕ" ВЗЕХА ГЕЙМ ОТ БРОНЗОВИЯ МЕДАЛИСТ В СУПЕРЛИГАТА    
СпортВолейболните "лъвове" на Златна Добруджа изиграха две контроли в Бургас с бронзовия медалист в Суперлигата Нефтохимик 2010. В първия мач състезателите на Добруджа 07 загубиха с 0-5 гейма. Младият добрички състав, в чиито редици са включени и 6 от юношите на клуба, не успя да се противопостави на рутинирания си съперник в първите 2 гейма, но в следващите 3 части показа, че амбициите му за спечелване на едно от първите две места във Висшата лига са съвсем реални.

Треньор на "шейховете" е бившият капитан на състава на Добруджа от края на 90-те години и дългогодишен национален състезател Даниел Пеев.

Във втората контрола възпитаниците на Георги Петров отстъпиха с 1-3 гейма на бургазлии, но с изявите си в мача отборът на Добруджа 07 направи сериозна заявка за лидерската позиция във Висшата лига. Добричлии надделяха в първия гейм с 26-24 точки, след което изпуснаха "шейховете" с 16-25, 21-25 и 18-25.

"Доволен съм от представянето на моите момчета, както и от двете проведени контроли с такъв стойностен съперник като Нефтохимик 2010. Във втория мач не играха Георги Господинов, Теодор Димитров, Николай Тодоров и Илия Петков. Планираме още 1-2 проверки, които ще бъдат на чужд терен. Водим преговори за приятелски мачове с Виктория волей (Пловдив), Арда (Кърджали) и Инвестбанк Тетевен волей", заяви треньорът на Добруджа 07 Георги Петров.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНСКИТЕ "ЛЪВОВЕ" ВЗЕХА ГЕЙМ ОТ БРОНЗОВИЯ МЕДАЛИСТ В СУПЕРЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди