изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:41 EEST
Мъртвият младеж край Благоевград бил син на бизнесмен и единствения му наследник    
НовиниОткритият мъртъв днес по обяд 25-годишен младеж край Благоевград е починал от токов удар. Той е единствен наследник на бизнесмена Христо Нушков.

Починалия Марио Нушков е определен от баща си за единствен наследник на дяловете му във фирма "Интертехник", приватизирала бившия автосервиз "Пирин" в Благоевград. Марио е единствено дете от третия брак на Нушков, който преди около 3 г. почина от инфаркт на ски-писта. Последната съпруга на Нушков също е покойник. Въпреки, че има деца от предишните бракове, приживе бащата ги е лишил от наследство. Марио наследил, освен хале и апартамент в бившия автосервиз, така и жилище в Дупница.

При извършения оглед от пристигналите на място полицейски служители е установено, че тялото се намира в близост до стълб с високо електрическо напрежение, констатирани са охлузни рани по тялото, отговарящи на падане от височина кореспондираща с височината на електрическия стълб.

Една от предполагаемите версии на разследващите е, че младежът се е самоубил. След извършена аутопсия, от съдебно-медицинската експертиза става ясно, че причина за смъртта е токов удар.

http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Мъртвият младеж край Благоевград бил син на бизнесмен и единствения му наследник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди