изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:40 EET
ИААФ ДАДЕ ОТЛИЧНА ОЦЕНКА НА КАВАРНА    
СпортИААФ даде отлична оценка за организацията на световното първенство по полумаратон в Каварна. За това информира президентът на БФЛА Добромир Карамаринов след разговорите си с представителите на международната организация, които бяха в България.

„Моята оценка, за радост съвпада с оценката на ИААФ, защото малко или много за нас е по-важно какво преценява международната федерация, заяви Карамаринов в интервю за BGathletic.com, което ще можете да прочетете утре. - За радост не само от най-високо ниво беше дадена отлична оценка. Аз говорих с хората от ИААФ, които бяха на терена – Пол Харди – спортния директор, Масимо Маняни – техническия делегат, Ото Клапер. За мен е много важно, че тяхната честна оценка, е отлична. Няма никакви детайли, които бяха отбелязани като забележки. Не може да се считаме за безгрешни, това би било смешно. Но така или иначе от много състезания насам тяхната оценка е, че такова състезание не е провеждано.”

 

 


Сходни връзки

ИААФ ДАДЕ ОТЛИЧНА ОЦЕНКА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди