изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:52 EEST
КАВАРНА ПРЕДАДЕ ЩАФЕТАТА НА КОПЕНХАГЕН    
Спорт Президентът на Българска федерация лека атлетика (БФЛА) и председател на организационния комитет на световното първенство по полумаратон в Каварна Добромир Карамаринов предаде знамето на шампионата на планетата на следващия домакин Копенхаген 2014.

По време на церемонията вицепрезидентът на Международната федерация по лека атлетика (ИААФ) Сергей Бубка благодари на екипа БФЛА за перфектната организация на шампионата. Според него първенството в Каварна ще остане в 20-годишната история на световните по полумаратон като едно от най-добре организираните.

Легендарният атлет сподели впечатленията си пред всички гости и участници преди началото на официалната вечеря в „Лайтхаус Голф & Спа ризорт”, с която бе закрито първенството.

Златните медалисти от Каварна 2012 Зерсенай Тадесе (Еритрея) и Месерет Хайлу (Етиопия) получиха правото да разрежат шампионската торта в компанията на Добромир Карамаринов и вицепрезидентът на ИААФ Сергей Бубка. След това атлети и гости се насладиха на музиката на група „Акага”.

 


Сходни връзки

КАВАРНА ПРЕДАДЕ ЩАФЕТАТА НА КОПЕНХАГЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.47 секунди