изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:17 EEST
Жрици въртят оргии в училищни дворове!    
Общество

Щедри „раздавачки на любов” и тези, които им прибират оборота се настаниха в училище и детска градина в Русе.Професионалистки си вадят хляба в дворовете на образователните институции в Русе.



„Нощните пеперуди” загърбиха шофьорите на камиони, за да пласират плътта си сред ученици. Положението явно е станало наистина нетърпимо, защото цял квартал се бунтува и настоява полицията да прокуди проститутките, съобщи БТВ.

По принцип русенският булевард „България”, който води към Дунав мост предпочитан от години от „работещите момичета”и техните сводници. Само че напоследък, освен подлезите намерили и препитание и двора на близкото училище. Присъствието им станало толкова очеизвадно, че родителите се притесняват да пуснат децата си без придружител между 18 и 21 часа.

Жителите на квартала твърдят, че от години са безсилни срещу провокациите на труженичките. Стигнало се до там, че след 22 часа стават нещо като дежурни на телефона, за да сигнализират на полицията, но от там не винаги им помагали.

Униформените пък отричат твърденията, че някои от колегите им са в комбина със сутеньори. Патрулка често прокуждала „професионалистките” от квартала, но пък те се появявали винаги след като полицейската кола завие зад ъгъла.

„Този проблем отдавна стои пред нас и ние не го неглижираме. През последния един месец са водени 16 лица в районното управление, на които са съставени съответните разпореждания и актове за установяване на административни нарушения. Проведени за този един месец са и две специализирани полицейски операции”, категоричен е Гецов – шеф на Първо РУП-Русе. http://www.razkritia.com

Автомивка предлага безплатен секс след деветото измиване
Нов рекорд по масов масаж
4 проститутки и жиголо заловени с оферти от 100 до 200 лева за секс в столичен салон за масажи
МУРГАВИ ПРОСТИТУТКИ РАЖДАТ... БЕЛИ БЕБЕТА; СЛЕДСТВИЕТО СЕ СДОБИ С ПОКРИВ
Пловдивска проститутка се предлага на полицаи с голи гърди и вдигната пола
Мераклия плаща с крадена овца секс с две проститутки в Исперих
Хорър в Слънчев бряг! Канибал разръфа зърното на проститутка!
Черната Златка лъсна и в US порно сайт
Соня Васи: С Васил Илиев се обичахме безумно, убийството му ме съсипа!
 


Сходни връзки

Жрици въртят оргии в училищни дворове! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди