изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:57 EEST
ПЪРВОДИВИЗИОННИЯТ ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ГОСТУВА В ТЕРВЕЛ    
Спорт

Отборът на Септември 98 (Тервел), който се състезава в Североизточната "В" футболна група, ще играе контролна среща с елитния Черно море. Мачът ще се проведе в петък от 16 часа. Първоначално двубоят бе насрочен за стадион "Младост" в морската ни столица, но от отбора на Тервел са помолили варненци да отскочат до добруджанското градче, за да могат жителите да видят отбор от "А" група. От щаба на "моряците" веднага се съгласили, а сред феновете на Цар Футбол в малкия град настанала истинския еуфория.



Днес Черно море ще проведе първата си контрола по време на паузата в първенството, свързана с мачовете на националния отбор с Дания и Чехия. Първодивизионният тим ще гостува на Калиакра, като мачът е от 16.30 часа. Наставникът на "моряците" Адалберт Зафиров, който миналия сезон бе начело на Калиакра, няма да може да използва шестима от играчите си в предстоящите проверки. Илиян Капитанов се присъедини към лагера на младежкия национален тим в Ловеч, а Георги Илиев и Александър Александров се готвят с мъжкия състав за световните квалификации с Дания и Чехия. Трима от младите футболисти на варненския клуб пък получиха повиквателни за представителния тим на България до 18 години. Селекционерът на юношеската формация Владо Стоянов ще разчита на вратаря Георги Китанов, защитника Георги Радев и халфа Бекир Расим за предстоящия турнир във Финландия от 11 до 15 октомври.

 


Сходни връзки

ПЪРВОДИВИЗИОННИЯТ ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ГОСТУВА В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди