изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:32 EEST
ПРИЕТИ СА И ДВЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ    
Новини

На сайта си областна администрация съобщи, че на провелото се вчера съвещание в ЖП-управление Горна Оряховица, са били приети внесените от областния управител Желязко Желязков мотивирани предложения, които са насочени към подобряване на железопътното транспортно обслужване на населението от област Добрич.



От пресцентъра на администрацията припомнят, че първото предложение касае възстановяване на пътнически влак №28201 по направлението Добрич - Варна /и обратно/ с начален час на тръгване от град Добрич - 6.30 ч.

Второто предложение предвижда в плана за композиране на влаковете към бърз влак №2636 и съответно бърз влак №2637 по направлението Добрич - София - Добрич да се заложи спален вагон /броят не е уточнен/. Предстои сертифициране на вагоните, след което възстановяването на спалния вагон ще бъде осъществено.

Двете промени, които имат икономически и социален ефект, ще допринесат за подобряване на железопътното транспортно обслужване на жителите на област Добрич. НДТ

 

 


Сходни връзки

ПРИЕТИ СА И ДВЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди