изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:13 EET
Официално: "Седем часа разлика" спира    
Новини За да продължим работа, е необходимо другият копродуцент – bTV да извършва плащанията стриктно, обяви Магърдич Халваджиян

Въпреки позицията на bTV, че култовият сериал "Седем часа разлика" няма да спира, продуцентската компания "Глобал филмс" обяви, че снимките се преустановяват в официално съобщение.
"Налага се да преустановим снимачния процес на сериала, чийто копродуценти сме, въпреки искреното ни нежелание да прибегнем до това крайно решение. За да продължим работа, е необходимо другият копродуцент – bTV Media Group, да изпълнява стриктно основното си задължение по договора, а именно да извършва плащанията за продукцията в определените от договора срокове. Голямото желание на Магърдич Халваджиян и целия екип е "Седем часа разлика" да продължи да радва почитателите си и след приключване на третия сезон (и част от четвъртия), чиито епизоди вече са заснети"", обявиха от компанията.

СТАРТИРА НОВ САЙТ: http://www.cluberr.com/bg/

"Този сериал е наша рожба! Създадохме го заедно с прекрасните сценаристи Любен Дилов и Милена Фучеджиева. Отидохме с идеята в bTV. Реализирахме един успешен продукт, с който се гордеем. Тъжно ни е, че ще приключим с него по този начин, но за да продължим да работим, аз лично и екипът ми, се нуждаем от финансово обезпечаване. Жалко е също, че великолепните актьори, които имат огромна заслуга за успеха на "Седем часа разлика" и които се превърнаха в любимци на зрителите, също са потърпевши в тази ситуация. Лично аз поканих Ваня Цветкова и тя се завърна в България, за да стане част от нашия сериал. Всички ние сме емоционално обвързани с това, което заедно създадохме", заяви Магърдич Халваджиян.

"От "Глобал филмс" все още сме готови да възобновим снимачния процес, стига bTV Media Group да гарантира финансовото обезпечаване на продукцията, както предвижда договорът", се посочва още в съобщението на "Глобал филмс" до медиите.
 


Сходни връзки

Официално: "Седем часа разлика" спира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди