изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Днес е ден за откровения и разкриване на тайни. Възможните развития ще поставят начало на дългосрочна дейност, осигуряваща ви финанси и популярност сред обществото.

ТЕЛЕЦ - Можете да направите живота си по-спокоен и осигурен, ако се възползвате от благоприятните възможности, които ви носи днешния ден и стартирате промените, които планирате.

БЛИЗНАЦИ - Енергетиката на деня предразполага към размисъл, откровения и разкриване на тайни, благодарение на които ще намерите по-бързо решение на проблемите си.

РАК - Днес бъдете инициативни, следвайте рутинните си занимания и не пропускайте възможността за обновяване на мисли, намерения, чувства, обстановка и действия.

ЛЪВ - На работното място и в общуванията си днес запазете добрия тон и покажете професионализма си, независимо от притискащите ви срокове и промени условия, с които е възможно да бъдете запознати днес.

ДЕВА - Предвид и новостите, с които ви предстои да се запознаете, освен рутинните занимания, ще имате динамичен и ползотворен ден.

ВЕЗНИ - Направете си равносметка на всичко, което е важно за вас: работа, финанси, семейство, познанства и планирайте конкретни стъпки за изпълнение на краткосрочната си програма.

СКОРПИОН - Правейки си обективна оценка на работата и на реалностите около вас, ще набележите конкретни мерки за реализация на краткосрочните ви цели, дори това да повиши натовареността и отговорностите ви.

СТРЕЛЕЦ - Останете приветливи, но не позволявайте на емоциите да отслабят вниманието ви, за да се възползвате в пълнота от възможностите, които денят ще ви предложи.

КОЗИРОГ – Благодарение на практичния ви подход делата ви ще добият по-ускорено темпо и с интерес ще следвате развитието им, без да изпадате в крайности на духа.

ВОДОЛЕЙ - Не позволявайте на проблемите от ежедневието да пречат на по-възвишените ви мисли, а се възползвайте от благоприятната енергетика на деня, насърчаваща намиране на решения и прозрения, подпомагащи живота ви.

РИБИ - Денят е подходящ за начало на важни и решителни действия, с които да намерите решение на проблемите си. Това е ден за отровения и разкриване на тайни.

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 

Какъв си според календара на маите

 

Сексуалните тайни на жените според зодията

 

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

 

Митологичен хороскоп

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди