изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:37 EEST
5 брачни навика, които поддържат любовта    
Любопитно Бракът е отговорна институция, която се базира на любов, уважение, компромиси. Но в последно време средната продължителност на браковете значително спада. Кои са подводните камъни в дългата връзка и как да ги избегнем:

Признавайте грешките и поощрявайте

Голям проблем при повечето дългогодишни връзки е липсата на компромис. Ако рядко признавате собствените си грешки от гордост или инат, няма как бракът ви да има успех. Също толкова важно е да се научите да поощрявате партньора и да го хвалите за постиженията му, колкото и малки и незначителни да са те. Жената се превръща в любима за мъжа, когато му дава криле да лети, а не когато го сваля на земята с вечни критики и мрънкане.

Не се връщайте към миналото

Присъщо на повечето жени е да натякват. За минали грешки, за пропуснати шансове, за несбъднати обещания. Ако искате обаче да вървите напред, в една посока с любимия мъж, оставете миналото. И хубаво, и лошо, то е вече зад вас. Единствено от значение е настоящето и бъдещето.

Обръщайте внимание на детайла

Едно цвете, една неочаквана целувка и прегръдка от време на време радват душата повече от всичко друго. Сещайте се за детайла, не забравяйте да питате партньора как е днес, как е минал денят му, но и да го изслушате. Не задавайте дежурни и формални въпроси, просто за да отбиете номера, а наистина бъдете там, нащрек и уловете сигналите, които изпраща половинката ви. Само така ще може да спасите връзката, ако е тръгнала към рутина и безразличие.

Подарявайте си мигове само за вас

От време на време, макар и рядко, опитайте да си създадете свои ритуали на интимност. Един път в седмицата романтична вечеря или съботна разходка в парка само двамата, ще освежи връзката ви. Не е задължително тези споделени мигове да струват пари, важното е да сте само двамата и да отделите време да се изслушате, прегърнете, целунете.

Не свиквайте прекалено с брака

За да имате успешен и дългогодишен брак е важен не само взаимният компромис, но и бягството от рутината. Ежедневието и коловозът, в който се движи бракът е неизбежен, но все пак не свиквайте прекалено с идеята, че партньорът ви ще е винаги до вас. Старайте се да го изненадвате и да го провокирате при всеки удобен случай, за да си докажете, че любовта е жива.

http://www.az-jenata.bg

В Токио откриха сексбар само за жени

Каква жена си според индианския хороскоп?

Омъжените жени пият повече от мъжете?

Незадоволена съди мъжа си за 10 г. лишаване от секс

Как да избегнете скуката в леглото като стара двойка?

За 58% от жените телевизията по-важна от секса

Кои мъже изневеряват най-често

Кризата в брака настъпва на 3-та година

Тънкостите на щастливата любовна връзка

Женените двойки правят секс по 98 пъти в годината

Двойките се карат най-много през януари

Анатомия на изневярата

 


Сходни връзки

5 брачни навика, които поддържат любовта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди