изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:39 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на народния представител от ПП ГЕРБ от Добричка област и уважаван като лекар в Балчик д-р Светомир Михайлов. Пожелаваме му много здраве, много късмет, много успехи на общественото и професионално поприще. Желаем му още да се радва на обичта на избирателите и на доверието на пациентите си. Нека много щастлив го правят съпругата и двете му деца.

ЗА ВСИЧКИ приятели и купонджии  отвoри врати DA CLUB, ексклузивен нощен клуб, собственост и менажиран от най-популярното хип хоп дуо в България – Румънеца и Енчев. На луксозно парти, гарнирано с множество изненади и в присъствието на близки приятели, артистите дадоха старт на най-новото си начинание. DA CLUB е разположен в сърцето на град Бургас и е част от най-модерния парти център в града – FREE DANCE CENTER. В музикално отношение клуба залага на рап, хип хоп, ретро, българска и комерсиална музика.

 

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди