изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:08 EEST
Съпруг в развод стреля в главата на жена си    
НовиниМъж стреля в главата на жена си след скандал в жилище в столичния ж.к. "Дружба" и избяга, съобщиха от пресцентъра на Столичната дирекция на полицията.

Сигналът за инцидента е подаден около 11.50 ч.

Съпрузите не са живеели заедно от известно време и са били в процес на развод. Мъжът е стрелял в слепоочието на съпругата си с газов пистолет, след което е избягал. В момента на стрелбата в апартамента са били трите деца на семейството - 10-годишно момиче и 5-годишни момчета близнаци, съобщи БЛИЦ.

На място са изпратени патрули на полицията и екип на Бърза помощ. Жената е откарана с охлузна рана в болнично заведение, но няма опасност за живота й.
Най-вероятно причина за престъплението е ревност, допълниха от пресцентъра на МВР. Обстоятелствата около семейната драма се уточняват.

Заради инцидента екипи на СДВР издирват мъжа, който все още е в неизвестност. Засилено полицейско присъствие има в района на Околовръстното шосе в София, предаде БНР. По информация на радиото той е използвал законен пистолет.

Сестрата на пострадалата жена обаче разказа, че това е второ нападение срещу нея от страна на съпруга, след като преди около година той я намушкал с нож.  http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Съпруг в развод стреля в главата на жена си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди