изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:25 EEST
БЪЛГАРИЯ С ЖЕСТОК ЖРЕБИЙ ЗА ЕВРОВОЛЕЙ'2013    
Спорт

Мъжкият национален отбор на България по волейбол попадна в най-тежката групар която може да бъде определена като "групата на смъртта", за Европейското първенство през 2013 година в Дания и Полша, жребия за което бе теглен преди малко в датската столица Копенхаген.



Възпитаниците на италианския селекционер Камило Плачи попаднаха в предварителна Група "D" заедно с олимпийския шампион от Лондон'2012 Русия и силните тимове на Германия и Чехия. Мачовете от тази група ще се играят в полския град Гдиня между 20 и 22 септември догодина.

Регламентът на шампионата на Стария континент предвижда победителите от четирите предварителни групи да се класират за четвъртфиналите, а заелите вторите и третите места отбори да играят помежду си. Така вторият и третият от Група "D" ще играят с втория и третия от Група "В", в която е единият домакин Полша - победител в тазгодишната Световна лига, Словакия, Франция и победителя от квалификационния плейоф между Турция и Латвия.

В Група "А" е другият домакин Дания заедно с Италия, Беларус и победителя от квалификационния плейоф между Гърция и Белгия, а в Група "С" са Финландия, настоящия европейски шампион Сърбия, Холандия и победителя от квалификационния плейоф между Хърватия и Словения.

 


Сходни връзки

БЪЛГАРИЯ С ЖЕСТОК ЖРЕБИЙ ЗА ЕВРОВОЛЕЙ'2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди