изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:25 EEST
ОПРЕДЕЛЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПРОЕКТА ЗА ВОДНИЯ ЦИКЪЛ НА ТЕРВЕЛ    
Новини

По оценката на участниците в четири открити процедури по Закона за обществените поръчки, чрез които община Тервел следва да избере изпълнители за основните дейности  в проекта за водния цикъл, се работи в момента, съобщиха от кметството. Първата процедура ще приключи в средата на ноември с избор на строителна фирма или обединение от такива, която ще изпълни водопроводната, канализационната мрежа, канализационната помпена станция и колекторите към пречиствателната станция. Подадени са пет оферти. Прогнозната обявена стойност на поръчката е 8,5 млн. лв. без ДДС.



Паралелно с избора на строител тече и оценката на участниците, които са подали оферти за строителен надзор на ВиК мрежата. Участниците са шест.

В ход е оценката на кандидатите за одитори на проекта. Подали оферти за участие са седем  фирми и лица.

Последната поръчка, която вече също е в процес на оценка на постъпилите, оферти е тази за инженеринг /проектиране, строителство и оборудване/ на реконструкцията на пречиствателната станция в Тервел. Ще се избира между пет участници, три от които са обединения между български и чуждестранни фирми. В оценителните комисии участват общински служители и външни експерти, вписани в Списък на Агенцията по обществените поръчки. Квалификацията на членовете на комисията е съобразена както с опита им свързан с евро финансирането, така и с познания  по отношение на конкретния вид инфраструктура, за която се избира изпълнител.

На по-късен етап ще бъде обявена и поръчка за избор на строителен надзор при изпълнение на пречиствателната станция. НДТ

 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛЯТ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ПРОЕКТА ЗА ВОДНИЯ ЦИКЪЛ НА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди