изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:11 EEST
АРШАВИН И БЕРБАТОВ СЕ СЪБИРАТ ВЪВ ФУЛЪМ    
Спорт

Фулъм е фаворит за привличането на Андрей Аршавин от Арсенал, твърди „Дейли Експрес". Според изданието „топчиите" са готови да освободят руснака без трансферна сума, за да се отърват от високата му заплата. Мартин Йол пък на драго сърце би приел Аршавин на „Крейвън Котидж", където той може да направи убийствен нападателен тандем с Димитър Бербатов.

Аршавин бе привлечен в Арсенал с големи надежди преди 4 години за 15 милиона паунда, но не оправда доверието и в момента не намира място в състава на Арсен Венгер.



Със сигурност той ще напусне Арсенал най-късно през лятото, когато договорът му изтича. „Артилеристите" обаче са съгласни да го пуснат още през зимата. Фулъм може да срещне конкуренция за подписа на нападателя в лицето на Фенербахче. Аршавин игра през пролетта за най-богатия руски клуб, за да се подготви по-добре за европейското първенство. През лятото се върна в Лондон, но Венгер вече няма намерение да разчита на него. Зенит пък обяви, че няма намерение да си връща Аршавин, най-вече заради високата му заплата.

 


Сходни връзки

АРШАВИН И БЕРБАТОВ СЕ СЪБИРАТ ВЪВ ФУЛЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди