изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:45 EEST
"Мис Свят 2010" почина внезапно на 20    
Мис & Мистър "Красотата в цялата й форма е на небето, но винаги ще помним блясъка й" в лицето на Дженифър Шерман. Това написа преди броени часове във Фейсбук аржентинската модна агенция „rebel management".

20-годишната моделка от Мюнстер почина внезапно в Южна Америка. Все още не е ясна причината за смъртта й, но вероятно се касае за вирусна инфекция.

А всъщност й предстоеше успешна кариера.

"Истината е, че всички ние сме в шок от този трагичен край. - гласи съобщението на нейната агенция - Само преди три седмици започнахме нашето сътрудничество. Сега искаме да изразим нашите съболезнования към семейството, приятелите и всички онези, които са скъпи за нея".

Последно Дженифър е живяла и работила в Буенос Айрес. Баща й емигрира от Аржентина в Германия преди повече от 30 години.

Bild.de намери братовчед й Ариел в Аржентина на летището. "Да, Джени е мъртва", каза единствено той. Ариел искаше да е заедно със семейството и в траур.

Красивото момиче от Мюнстер стана известно с участието си в шоу на телевизия VOX заедно с Ева Пандберг (32) и Каролина Куркова (28) и бе четвърта накрая.

Говорителката на VOX също изрази съболезнования: "Новините за смъртта на Дженифър са огромен шок за нас. Изразяваме най-дълбоко съчувствие и съболезнования към семейството и приятелите й. Целият екип на "The Perfect модел" помни Дженифър като много приятна, млада жена, която завинаги ще остане в паметта ни".

И победителката на „Das perfekte Model" Аника Шайбе реагира шокирана: "Не мога с думи да изразя мъката ми. Дженифър беше прекрасен човек".

Шерман пожъна успех на тв екрана. Още 17-годишна спечели „Miss WM 2010" и „Miss Internet". На финала на последния кръг от „Miss Germany" тя попадна в групата на последните осем призвани да спечелят..
 


Сходни връзки

"Мис Свят 2010" почина внезапно на 20 | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
"Мис Свят 2010" почина внезапно на 20
Автор: Anonymous да 2012-10-17 @ 21:29 EEST
Още един красив ангел има вече на небето! Нека почива в мир!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди