изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:45 EEST
Седем балчикли подсъдими за кражба на телефонен кабел    
Ред и сигурностРайонен съд – Балчик, ще разгледа за 19.10.2012 г. предложеното от прокуратурата споразумение за решаване в досъдебното производство на делото на 26-годишния Ст. Ив. Ст., 22-годишния К. Ил. К, 23-годишния Й. Д. Й., 33-годишния Ил. Анг. Ил., 21-годишния Яв. М. М., 31-годишния Ян. Й. М. и 24-годишния Ст. Ат. Ст. от с. Оброчище, община Балчик.

                Със споразумението те се признават за виновни в това, че на 22.03.2012 г. от складова база на туристическа фирма на територията на община Балчик, след предварителен сговор помежду си, чрез използване на техническо средство, са отнели 26 метра проводник ТЗБ 80х4х1,2 на обща стойност 3640 лв. от владението на телекомуникационна компания, без нейното съгласие, с намерение противозаконно да ги присвоят. Причинените от престъплението имуществени вреди са  възстановени.

Районна прокуратура – Балчик, и подсъдимите са постигнали споразумение, с което на шест от тях ще бъде наложено наказание пробация като изпълняват две пробационни мерки. Ако бъде одобрено от съда споразумението те ще полагат подпис по пробационната мярка задължителна регистрация по настоящ адрес и ще се явяват на задължителни периодични срещи с пробационен служител. Със споразумението е предвидено шестима от подсъдимите – Ст. Ст., К. К., Й. Й., Я. М., Ян. М. и Ст. Ст. да търпят пробационните мерки за срок от 6 месеца. След одобряването му Ил. Ил. ще търпи наказанието за срок от 1 година.

Седмината подсъдими са декларирали в подписаното от тях споразумение с Районна прокуратура – Балчик, че са съгласни с него и се отказват от разглеждане на делото им по общия ред.

 


Сходни връзки

Седем балчикли подсъдими за кражба на телефонен кабел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.36 секунди