изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:01 EEST
Бриана катастрофира!    
НовиниБриана претърпя жестока катастрофа, научи репортер на “ШОУ” от очевидци на инцидента. Скандалната изпълнителка пътувала от за Свищов, където имала участие. На излизане от Шумен, мерцедесът й поднесъл на ляв завой и се преобърнал. Певицата била сама в колата и изпаднала в тотален шок. Минаващи по пътя автомобили спрели и шофьорите веднага й се притекли на помощ.

Вратите на катастрофиралия мерцедес обаче не могли да се отворят и се наложило се да измъкнат певицата през прозореца. От удара и счупените стъкла ръцете и краката й били целите в кръв, свидетелстват очевидци. От силния стрес Бриана изпаднала в шок. Навярно заради това, вместо да отиде в болница, тя решила да продължи към Свищов. Обадила се на приятели и помолила да дойдат с кола и да я закарат.

Още щом пристигнала в града, певицата все пак посетила Спешния център, където я превързали. Лекарите категорично й забранили да участва в нощни изяви, но Бриана се запънала. Щом стигнала до клуба, тя изпяла две парчета и приключила, без да се притеснява, че е с окървавени превръзки и не прави особено добро впечатление на феновете си.

“Събрахме се всички в клуба и направихме щур купон. Бриана беше уплашена и искаше да почерпи за това, че се е измъкнала от инцидента сравнително леко”, разкрива пред “ШОУ” близък приятел на певицата.

Вместо да си почива и да се лекува, още на другия ден Бриана заминала за Германия. Дори и там обаче нещастието я преследвало. Скандалната сексапилка от гр. Левски изпуснала полета за Франкфурт и се наложило да остане една вечер на летището.

Георги СТОЯНОВ

..........................................................
ДОСИЕ

Фолкизпълнителката напоследък няма много късмет. Преди известно време тя имаше и проблеми с гласа. Тогава се наложи да се лекува и да прекъсне кариерата си.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Бриана катастрофира! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди