изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:03 EET
Влюбени арестувани за секс върху ресторантска маса    
По света Влюбени бяха арестувани след като правиха секс върху масата на ресторант на открито посред бял ден пред очите на десетки посетители, включително и деца, пишат американските медии.

По-късно полицията в Орландо, Флорида, ги освободи и съобщи, че няма да им повдига обвинения, тъй като никой от свидетелите не пожелал да даде показания, очевидно от симпатия към разгорещената двойка. Всичко започнало с целувки и опипване. 

Постепенно обаче са разгорещили, и пред очите на шашнатите посетители на ресторант “Пади Мърфи” станали на калъп върху масата. Управителят Том Мърфи предупредил двойката да престанат, но не му обърнали никакво внимание и извикал ченгетата.

Те прибрали 32-годишния Джереми Кало и гаджето му, чието име на се споменава. Единствената санкция, която той ще отнесе е глоба, защото отказал да плати сметката си от 101 долара преди да го отведат в ареста. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Влюбени арестувани за секс върху ресторантска маса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди