изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:41 EET
КАКТО ГО УМЕЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ: Психо разстреля трима души във фризьорски салон и се самоуби    
По света
Най-малко три жени са убити и една е ранена в четвъртък във фризьорски салон в американския щат Флорида. Въоръжен нападател влязъл и открил огън по клиентите, съобщава Фокс нюз. Известно е, че стрелецът, идентифициран от полицията като Брадфорд Баумет, е получил призовка на 9 октомври да се яви в четвъртък в съда в Ориндж Каунти заедно с мениджърката на салона Марша Сантияго, която си издействала от съда ограничителна заповед срещу него. Характерът на връзката между двамата в момента се изяснява.


Около два часа преди съдебното заседание 36-годишният Баумет влязъл в Las Dominicanas M & M Salon и открил огън, каза Брейди. Две жени са се намирали в тоалетната и са успели да избягат навън през задната врата. За момента полицията не е идентифицирала убитите. Не е ясно дали Сантияго се е намирала в салона.

След убийството, стрелецът отишъл в дома на свой приятел, разположен на около 7 мили от салона, и се застрелял. Той не е заплашвал приятелите си, но е казал, че “има проблеми, проблеми, които не може да реши”.

По думите на Брейди, четвъртата жертва на стрелеца в момента е в болница в Орландо. Не се съобщава информация за състоянието й.

Според Ен Би Си нюз, служител на салона, станал очевидец на стрелбата, разказа, че някои от жертвите са били роднини на убиеца. “Дейли Нюз” съобщава, че по непотвърдена информация, една от жертвите е била бременна.

Майка гръмна 3-годишния си син и удави дъщеря си

Майка от град Ню Орлиънс в САЩ застреля с пистолет 3-годишния си син, след което удави във вана 4-годишната си дъщеря, съобщава Си Ен Ен. Веднага след като извършила пъкленото дело, тя се качила в автобус и отишла в местна болница, където се оплакала от главоболие и коремни болки, съобщиха от полицията.
"Телата на децата - Челси и Кендъл Адамс, бяха открити в сряда вечерта в банята на семейната къща", уточниха от полицията за Си Ен Ен.

Мъртвите деца са намерени от баба им по бащина линия. Майката е Челси Торнтън, 23-годишна, установи полицията. Тя ще бъде изправена пред съда за предумишлено убийство.

Челси е била безработна, не живеела с бащата на децата. Негови близки всячески се опитвали да вземат децата, за да ги гледат по-добре, твърдят съседи. Според тях майката изглеждала съвсем нормална.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

КАКТО ГО УМЕЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ: Психо разстреля трима души във фризьорски салон и се самоуби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди